Τοποθέτηση Πλακιδίων
ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ | Τοποθέτηση Πλακιδίων - Κατασκευές Μαρμάρων Κόρινθος - Επενδύσεις με Πέτρα - Πλακοστρώσεις - Μονώσεις Ταρατσών Κόρινθος


Η επιχείρησή μας “ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στην Περιοχή Άγιοι Θεόδωροι, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση πλακιδίων, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:

  Δάπεδα
  Τοίχους
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Κουζίνες
  Πισίνες κ.α.
 
Για εσάς που επιθυμείτε κάτι ξεχωριστό και μοντέρνο για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση υαλότουβλων καθώς και διακοσμητικών τούβλων. 
 
 
 
 
Επίσης, πραγματοποιούμε κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας αλλά και να φέρει σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες.

Σε όλες τις τοποθετήσεις πλακιδίων που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ: 2741302193 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ