ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
Τοποθέτηση Πλακιδίων - Κατασκευές Μαρμάρων Κόρινθος - Επενδύσεις με Πέτρα - Πλακοστρώσεις - Μονώσεις Ταρατσών Κόρινθος


Η επιχείρησή μας “ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στην Περιοχή Άγιοι Θεόδωροι, δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο της οικοδομικές, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνουμε Τοποθέτηση πλακιδίων, υαλότουβλων και διακοσμητικών τούβλων, κατασκευές και τοποθετήσεις μαρμάρων, επενδύσεις με πέτρα και πλακοστρώσεις καθώς και μονώσεις ταρατσών στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο σύγχρονες λύσεις για τον χώρο σας.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία έργων που θα ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, φροντίζουμε για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 
   
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΑΜΕΣΗ &
ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ: 2741302193 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ